Opći uvjeti poslovanja

Naručivanje robeNaručite robu preko našega Webshopa tako da je dodate u košaricu te zatim odaberete način plaćanja tj dostave.
Ako ste izabrali plaćanje kreditnim karticama otvoriti će Vam se novi prozor za upis podataka sa kartice.
Ako želite platiti pouzećem izaberete način plaćanja pouzećem te se roba šalje na Vašu adresu te je plaćate kada stigne na Vaš kućni prag.
Ako ste izabrali način plaćanja virman upišite sve podatke te pričekajte ponudu na kojoj će pisati sve informacije potrebne za plaćanje virmanskim putem. 

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i platnog servisa, te obratno.

     

Uvjeti prodaje

Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici. Ako naručena roba nije isporučiva, MI-TEL SERVIS I TRGOVINA. će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom da mu ponuda odgovara najranije slijedeći dan isporučiti će robu kupcu prema odbranom načinu dostave. Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara izvršit ćemo povrat sredstava.Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama to je najčešće sljedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radna dana od dana uplate, a kod plaćanja u poslovnicama Hrvatskih pošta, minimalno dva radna dana nakon uplate. Ukoliko plaćate virmanom ili općom uplatnicom i želite da Vam pošiljka stigne što prije za ovu vrstu plaćanja, molimo Vas pravilno popunite virman ili opću uplatnicu i obavezno upišite pravilan poziv na broj odobrenja, jer znatno može utjecati na brzinu isporuke, a uplatu izvršite u poslovnoj banci prije 12.00 sati.Za sve uplate koje su primljene prije 12.00 sati i vidljive su na našem računu, isporuka kreće isti ili slijedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve uplate primljene poslije 12.00 sati, isporuka kreće najranije slijedeći radni dan. Ukoliko, zbog greške ili previda, cijena objavljena u web shopu nije ispravna ili je u međuvremenu promjenjena, zadržavamo pravo na izmjenu. MI-TEL SERVIS I TRGOVINA zadržava pravo da Vas informira o promjeni ili ispravnosti cijene te da Vam pruži priliku da potvrdite ili otkažete svoju narudžbu. 

Uvjeti dostave

Dostavu roba vrše kurirske službe po izboru i to isključivo na području Republike Hrvatske. Za pošiljke unutar Hrvatske možete izabrati jednu od sljedećih kurirskih službi:GLS, HP Express i Sim-Tam Express. Iznimno, roba može biti isporučena i na neki drugi način. Cijene, uvijete i način dostave možete pogledati na njihovim stranicama ,http://www.gls.hr, http://www.posta.hr/hpekspres, http://www.sim-tam.com.hr/ . Robu šaljemo na trošak i rizik kupca. Za kupnju iznad 1000,00 kn dostava je besplatna. Ako je plaćanje proizvoda izvršeno radnim danom (pon. – pet.), naručeni proizvodi dostavljaju se kupcu najranije sljedeći dan nakon što je transakcija provedena, a kad je uplata izvršena subotom ili petkom poslije podne proizvodi se dostavljaju prvi sljedeći radni dan. Artikle je moguće platiti pouzećem. 

Reklamacije

E-mail adresa za reklamacijske upite je mi-tel@mi-tel.hr obavezno napisati reklamacija . Reklamacije uvažavamo prema specifikaciji proizvođača za proizvod koji ste kupili. Servis i rezervne dijelove osigurava ovlašteni zastupnik za Hrvatsku. Neispravni uređaj možete odnijeti direktno u ovlašteni servis ili ga donijeti kod nas u poslovnicu nakon čega ćemo ga mi proslijediti u ovlašteni servis. Mi nismo ovlašteni servis i ne utvrđujemo da li je neki proizvod ispravan ili ne niti odlučujemo o tome hoće li biti zamijenjen/popravljen, sve reklamacije prosljeđujemo u ovlaštene servise. Ako je roba oštećena u transportu kupac ima pravo na besplatan servis od strane dostavljača. Prilikom prijave neispravnog proizvoda obavezno priložiti kopiju računa, jamstveni list, opis kvara te kompletnu dokumentaciju i originalnu ambalažu. U jamstvo ne ulaze oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja, oštećenja zbog udara groma, prevelikog napona ili ishabanosti uređaja. 

Povrati ispravne robe

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje kurirskom službom) može se vratiti (o svom trošku) u roku najkasnije 7 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži na adresu poslovnice MI-TEL SERVIS I TRGOVINA, Kolarova 13, 10000 Zagreb s naznakom – Povrat robe. Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložen jamstveni list, kopija računa i pisana obavijest o raskidu ugovora s brojem računa na koji da izvršimo povrat sredstava. U suprotnom povrat nećemo moći obraditi. Povrat robe isključuje robu na akciji i robu koja je korištena i/ili kojoj je vidljivo oštećena ambalaža. Ako je ambalaža oštećena ili nedostaju neki dijelovi povrat će biti odbijen. Troškove transporta snosi kupac.Ne odgovaramo za krivo naručenu robu. U slučaju povrata ispravne robe teretimo Vas za iznos od 20% vrijednosti vraćene robe za manipulativne troškove povrata, odnosno minimalni iznos od 100 kn. Roba mora biti vraćena prodavatelju u neoštećenoj i originalnoj ambalaži, sa svim priloženim dokumentima i pripadajućom opremom. Povrat mora biti unaprijed dogovoren. 

Informacije na web trgovini

MI-TEL SERVIS I TRGOVINA ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim. MI-TEL SERVIS I TRGOVINAne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. MI-TEL SERVIS I TRGOVINA se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativnim rješenjima. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije kontaktirajte odjel prodaje mi-tel@mi-tel.hr. 

Cijene u valutama

Sva plaćanja će se vršiti u hrvatskoj valuti. Iznos koji će se naplatiti na Vašoj kreditnoj kartici izračunat je konverzijom cijene iz eura u hrvatsku kunu prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne Banke. Prilikom terećenja Vaše kreditne kartice, isti iznos će se konvertirati u Vašu lokalnu valutu prema tečajnoj listi udruge kartičarskih kuća. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike između originalne cijene prikazane na našoj web trgovini. 

Prices in other currencies

If there are prices shown in currencies other than Croatian Kuna, we state that those prices are calculated according to the current exchange rate of Croatian National bank, and they serve only as information for buyers. The charged price can be different than those displayed here. All payments will be effected in Croatian currency. The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Croatian kuna according to the current exchange rate of the Croatian National bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site. 

Uvjeti korištenja

Stranice www.mi-tel.hr su u vlasništvu obrta MI-TEL SERVIS I TRGOVINA. Za vrijeme korištenja primjenjuju se ovdje navedena pravila i Uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni. Zadržavamo pravo promjene ovih pravila i Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. 

Copyright

Stranice www.mi-tel.hr su u vlasništvu tvrtke MI-TEL SERVIS I TRGOVINA. Sav sadržaj na www.mi-tel.hr kao što su tekstovi, grafički sadržaji, zaštitni znakovi (logotipi), ikonice, audio i video zapisi, digitalni downloadi, softverski paketi i podaci vlasništvo su tvrtke MI-TEL SERVIS I TRGOVINA. ili naših partnera i zaštićeni su domaćim i međunarodnim propisima o zaštiti autorskog i srodnih prava odnosno prava industrijskog vlasništva i njihova neovlaštena uporaba predstavlja povredu propisa o zaštiti prava intelektualnog vlasništva. 

Vaš korisnički račun

Ako koristite ovu web stranicu, Vi ste odgovorni za povjerljivost vašeg korisničkog računa – korisničkog imena, lozinke i ostalih osobnih podataka kao i za restrikciju pristupa Vašem računalu. Vi prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti koje se izvedu koristeći Vaše korisničko ime i lozinku. 

Elektronička komunikacija

Kada posjetite www.mi-tel.hr ili nam pošaljete elektronsku poštu (e-mail), s nama komunicirate elektronski. Ovime pristajete na elektronsku komunikaciju s www.mi-tel.hr. Mi s Vama komuniciramo putem e-maila ili uz pomoć informacija na stranicama www.mi-tel.hr . Ovime pristajete na sva pravila, upozorenja, obavijesti i ostale poruke putem kojih mi komuniciramo s Vama. Nije dozvoljeno korištenje neispravnih ili tuđih e-mail adresa, impersonacija druge osobe i/ili organizacije ili bilo kakvo drugačije navođenje na krivi izvor sadržaja i komunikacije. 

Prijava povrede i zaštite prava

MI-TEL SERVIS I TRGOVINA poštuje prava intelektualnog vlasništva i druga prava trećih osoba. Ako vjerujete da je Vaše djelo kopirano ili su na bilo koji drugi način povrijeđena Vaša prava, molimo Vas da nas o tome obavijestite. 

Prigovori i sugestije

Sukladno odredbi članka 8. Zakona o zaštiti potrošača (NN 79/07, 125/07, 79/09), obaviještavamo Vas da nam eventualne prigovore možete uputiti putem e-mail-a na mi-tel@mi-tel.hr ili pisanim putem na adresu MI-TEL SERVIS I TRGOVINA, Kolarova 13, 10 000 Zagreb.Na upućeni prigovor dužni smo Vam odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od dana kada je isti zaprimljen. 

Privatnost podataka

MI-TEL SERVIS I TRGOVINA se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca tako da prikuplja samo nužne i osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici MI-TEL-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi obrt MI-TEL. Stranice služe kao elektroničko prodajno-servisno mjesto obrta MI-TEL ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. MI-TEL SERVIS I TRGOVINA se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija. Transakcije plaćanja kreditnim i/ili debitnim karticama obavljaju se zaštićenim protokolom SSL uz uporabu 128-bitne enkripcije, što se u svijetu smatra sigurnim načinom obavljanja novčanih transakcija. MI-TEL SERVIS I TRGOVINA ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika MI-TEL SERVIS I TRGOVINA. Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.Podjeli s prijateljima
Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
Instagream
E-mail